Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Bingo Electronics Technology Co., Ltd. 86--13570221720 bingo8899@aliyun.com
Universal Privacy Screen Protector Tempered Glass For Huawei Mate 60 Pro

Παγκόσμιος προστατευτής οθόνης ιδιωτικής ζωής θραυσμένο γυαλί για Huawei Mate 60 Pro

 • Υψηλό φως

  Φρουτάκι προστασίας ιδιωτικού απορρήτου από υαλοπίνακα

  ,

  Προστατευτής οθόνης ιδιωτικότητας Huawei Mate 60

 • Εγγύηση
  1 έτος
 • Αντι-γρατσουνιά
  - Ναι, ναι.
 • Ονομασία προϊόντος
  προστάτης οθόνης μυστικότητας
 • Επίστρωμα Oleophobic
  - Ναι, ναι.
 • Διαφάνεια
  990,9%
 • Υλικό
  Μετριασμένο γυαλί
 • Συμφωνία
  Παγκόσμια
 • Μέγεθος
  Προσαρμοσμένο
 • Τόπος καταγωγής
  Κίνα
 • Μάρκα
  Anti-peeping explosion-proof mobile phone screen protector for iPhone 15 Pro Max mobile phone accessories
 • Model Number
  A0001
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  100 τεμάχια
 • Χρόνος παράδοσης
  3-30 ημέρες
 • Όροι πληρωμής
  Λ/Κ, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Παγκόσμιος προστατευτής οθόνης ιδιωτικής ζωής θραυσμένο γυαλί για Huawei Mate 60 Pro

Βελτιωμένη προστασία οθόνης με καθολικό προστατευτικό οθόνης ιδιωτικής ζωής Διατηρήστε την ιδιωτική ζωή Επενεργοποιημένο γυαλί για Huawei Mate 60 Pr

Περιγραφή του προϊόντος:

ΕισαγωγήΠροστατευτής οθόνης απορρήτουΟ προστατευτής της οθόνης προσφέρει ανώτερη προστασία, διατηρώντας παράλληλα τη λειτουργικότητα και την αισθητική της συσκευής σας.Παγκόσμια συμβατότητακαιΠροσαρμοσμένο μέγεθοςΜε την ικανότητά του0.3mm πάχοςκαιΕπενεργοποιημένο γυαλίΠροστατέψτε τη συσκευή σας με τοΠροστατευτική οθόνη ιδιωτικότηταςΚαι απολαύστε την πραγματική ομορφιά της συσκευής σας.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Προστατευτής οθόνης: Προστατευτής οθόνης απορρήτου
 • Διαφάνεια: 99,9%
 • Αντι-αποτυπώματα- Ναι.
 • Δάχος: 0,3 mm
 • ΕγκατάστασηΕύκολο.
 • Εγγύηση: 1 έτος
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος Προστατευτής οθόνης απορρήτου
Εγκατάσταση Εύκολα.
Δυνατότητα Υψηλή
Ολεοφοβική επικάλυψη - Ναι, ναι.
Σκληρότητα 9H
Εγγύηση 1 έτος
Αντιφωτισμός - Ναι, ναι.
Αντι-αποτυπώματα - Ναι, ναι.
Αντί γρατζουνισμάτων - Ναι, ναι.
Προστασία από τις ακτινοβολίες UV - Ναι, ναι.
Προστατευτική οθόνη ιδιωτικότητας - Ναι, ναι.
Ασπίδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής - Ναι, ναι.
Ασπίδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής - Ναι, ναι.
 

Εφαρμογές:

Προστατευτής οθόνης ιδιωτικότητας: Προστατευτής οθόνης κινητού τηλεφώνου κατά έκρηξης για iPhone 15 Pro Max

Ο προστατευτής οθόνης ιδιωτικού απορρήτου έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα προστασίας ιδιωτικού απορρήτου για την κινητή συσκευή σας.Προστατευτής οθόνης κινητού τηλεφώνου κατά έκρηξης για το iPhone 15 Pro MaxΑ0001. έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αντοχή και τη διαφάνεια, παρέχοντας παράλληλα διαφάνεια 99,9%.Είναι κατασκευασμένο από υλικό γυαλιού υψηλής ποιότητας για να παρέχει την απόλυτη προστασία από γρατζουνιές και άλλα είδη βλάβης.Διαθέτει επίσης μια τεχνολογία κατά της παρακολούθησης για να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα και την ιδιωτική σας ζωή από την αποκάλυψη.Αυτός ο προστατευτής οθόνης απορρήτου είναι ιδανικός για άτομα που θέλουν να κρατήσουν τα δεδομένα και τις προσωπικές τους πληροφορίες ασφαλή από τα αδιάκριτα μάτιαΕίναι η απόλυτη προστασία για τις προσωπικές σας πληροφορίες και δεδομένα και είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε κινητή συσκευή.

 

Προσαρμογή:

Προστατευτής οθόνης προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας προστασίας

Αυτός ο προστατευτής οθόνης προστασίας ιδιωτικής ζωής είναι σχεδιασμένος για να προστατεύει το κινητό σας iPhone 15 Pro Max από κρυφοκοιτάξεις και εκρήξεις, εξασφαλίζοντας ότι η ιδιωτική σας ζωή δεν θα διακυβεύεται.Είναι κατασκευασμένο από υλικό υψηλής ποιότητας με πάχος 0Έχει διαφάνεια 99,9%, είναι καθολική και συμβατή με όλες τις κινητές πλατφόρμες.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για την προστασία της ιδιωτικής ζωής

Παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για το Privacy Screen Protector μας.τηλεφώνημα, ή σε απευθείας σύνδεση.

Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για τυχόν ερωτήσεις, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@privacyscreenprotector.com. Θα απαντήσουμε στα ερωτήματά σας το συντομότερο δυνατό.

Τηλεφωνική υποστήριξη

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να μας καλέσετε στο 1-800-123-4567.

Υποστήριξη διαδικτυακής συζήτησης

Παρέχουμε επίσης υποστήριξη μέσω συνομιλίας για τους πελάτες μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ιστοσελίδα www.privacyscreenprotector.com.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή προστατευτικού οθόνης ιδιωτικής ζωής

Η προστατευτική οθόνη προστασίας της ιδιωτικής ζωής θα συσκευάζεται σε σκληρό χαρτόκουτο με διαφανές παράθυρο με πλάτους 10 x 10 cm.

Το προϊόν θα αποστέλλεται σε πλαστική σακούλα από πολυαιθυλένιο με κλείσιμο.Το πακέτο θα περιλαμβάνει επίσης οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης..

Το προϊόν θα αποστέλλεται σε φάκελο με φούσκα για να διασφαλιστεί ότι φτάνει με ασφάλεια. Ο φάκελος θα επισημανθεί με τη διεύθυνση του πελάτη και έναν μοναδικό αριθμό παρακολούθησης.

 

Γενικά ερωτήματα:

 • Ε:Ποια είναι η εμπορική ονομασία του προϊόντος;
  Α:Το εμπορικό σήμα του προϊόντος είναι προστατευτής οθόνης κινητού τηλεφώνου με ανθεκτική έκρηξη για εξαρτήματα κινητού τηλεφώνου iPhone 15 Pro Max.
 • Ε:Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
  Α:Ο αριθμός μοντέλου για το προϊόν αυτό είναι A0001.
 • Ε:Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του προϊόντος;
  Α:Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου από γρατζουνιές, σκόνη, αποτυπώματα και άλλες περιβαλλοντικές βλάβες, παρέχοντας παράλληλα προστασία της ιδιωτικής ζωής.
 • Ε:Με ποιες συσκευές είναι συμβατό αυτό το προϊόν;
  Α:Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με κινητά τηλέφωνα iPhone 15 Pro Max.
 • Ε:Από ποια υλικά είναι φτιαγμένο αυτό το προϊόν;
  Α:Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό υλικό PET.