Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Guangzhou Bingo Electronics Technology Co., Ltd. 86--13570221720 bingo8899@aliyun.com
Ειδήσεις Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Ειδήσεις - ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ PHONEPROTECTION

ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ PHONEPROTECTION

June 29, 2022
Η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Bingo Guangzhou, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2015, είναι με κεντρικά γραφεία στη γραφική πόλη Guangzhou.
 
Είμαστε μια κατασκευαστική και εμπορική επιχείρηση, ειδικευμένη στα κινητά προϊόντα τηλεφωνικής προστασίας. Το Bingo ενσωματώνει την έρευνα και την ανάπτυξη, το σχέδιο, την παραγωγή, και τις πωλήσεις, με ένα μόνος-χρησιμοποιημένο εργοστάσιο που εκτείνεται σχεδόν 5000 ㎡.
 
Τα προϊόντα της επιχείρησης πωλούνται σε πάνω από 40 χώρες και περιοχές παγκοσμίως, και τα επίσημα σε απευθείας σύνδεση καταστήματά του είναι παρόντα σε διάφορες σημαντικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου εσωτερικά και διεθνώς.
 
Το Bingo έχει μια κορυφαία ομάδα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων, τη δημιουργική ομάδα σχεδίου, το κέντρο λειτουργίας προϊόντων, και μια καθιερωμένη γραμμή παραγωγής. Η επαγγελματική λειτουργία και η εξατομικευμένη προσαρμογή μας μπορούν να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, βοηθώντας γίνονται περιφερειακοί ή εθνικοί έμποροι εμπορικών σημάτων. Το Bingo εμμένει πάντα στη φιλοσοφία των «μολύβδων καινοτομίας το μέλλον» και οι τιμές «του επαγγελματισμού, ακαμψία, ακεραιότητα, και win-win».
 
Το Bingo εστιάζει στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, συνδυάζει την τεχνολογία εξεχουσών θέσεων με τη χειροτεχνία, και καινοτομεί συνεχώς στα υλικά και την οπτική δημιουργικότητα.
 
Το Bingo θα συνεχίσει να λειτουργεί χέρι-χέρι με τους σφαιρικούς συνεργάτες, δεσμευμένους στην παροχή των υψηλής ποιότητας και δημιουργικών τείνοντας ηλεκτρονικών προϊόντων τεχνολογίας.