Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Guangzhou Bingo Electronics Technology Co., Ltd. 86--13570221720 bingo8899@aliyun.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Guangzhou Bingo Electronics Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Guangzhou Bingo Electronics Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Guangzhou Bingo Electronics Technology Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Μέση Ανατολή

 • Μάρκες

  Heybingo

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  800~1000

 • Ετήσιες πωλήσεις

  13 million-15 million

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2014

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

 • Πελάτες που εξυπηρετούνται

  Moshi

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86--13570221720

Εισαγωγή

Καλωσορίστε στο εργοστάσιο γυαλιού BINGO

 

Τι είναι BINGO;

 

Εργοστάσιο Bingo με περισσότερο από την εμπειρία 10 ετών στους κατασκευαστικούς προστάτες οθόνης. Συμμετέχει κυρίως στην παραγωγή των διαφορετικών ειδών προστατών οθόνης που περιλαμβάνουν το μετριασμένο προστάτη οθόνης γυαλιού, τον προστάτη οθόνης TPU, τον προστάτη οθόνης της PET και hydrogel τον προστάτη οθόνης.

 

 

Κίνα Guangzhou Bingo Electronics Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

Πού είναι BINGO εργοστάσιο;

 
Είμαστε Guangdong, Κίνα. Αυτήν την περίοδο έχει δύο μονάδες παραγωγής, 15 γραμμές παραγωγής, πάνω από 1000 υπάλληλοι, που περιλαμβάνουν πάνω από 50 τεχνικούς. Το εργοστάσιό μας καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 5000 τετραγωνικών μέτρων.
 
Οι κύριες αγορές πωλήσεών μας είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη, Νότια Αμερική. Το επάγγελμα, το πάθος και η τιμιότητα είναι ο προι4στάμενος μας. Σας καλωσορίζουμε θερμά για να είμαστε οι συνεργάτες μας και να χτίσουμε μια μακροπρόθεσμη σχέση από κοινού.
 

 

Κίνα Guangzhou Bingo Electronics Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Πώς να είναι ο πράκτορας εμπορικών σημάτων σας;

 

Εάν έχετε μια νομική επιχείρηση στη χώρα της διανομής, παρακαλώ παρέχετε τα σχετικά έγγραφα.
 
Όταν καλύψτε τις απαιτήσεις μας, υπέγραψε μια σύμβαση εμπόρων αντιπροσωπειών και έλαβε την έγκριση διανομής εμπορικών σημάτων
 
προσόντα.
 
 

 

 

 

 

Ιστορία

Το εργοστάσιο Bingo ιδρύθηκε το 2014 με ένα όραμα για να παρέχει τις υψηλής ποιότητας προστατευτικές ταινίες για τις κινητές συσκευές σε μια προσιτή τιμή. Από τότε, η επιχείρησή μας έχει αυξηθεί γρήγορα και έχει καθιερώσει ως ηγέτη στη βιομηχανία.
 
Η δέσμευσή μας για την καινοτομία και τη ικανοποίηση πελατών έχει οδηγήσει την επιτυχία και την επέκτασή μας στις καινούργιες αγορές. Έχουμε επενδύσει στην τεχνολογία και τον εξοπλισμό κατάστασης προόδου για να παραγάγουμε τα ανώτερα προϊόντα που ικανοποιούν τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας.
 
Σήμερα, συνεχίζουμε να στηριζόμαστε στην κληρονομιά τελειότητάς μας και να παραμένουμε αφιερωμένοι στην παράδοση των top-notch προϊόντων και των υπηρεσιών στους εκτιμημένους πελάτες μας.

Υπηρεσία

Στο εργοστάσιο Bingo, υπερηφανευόμαστε για την παροχή της εξαιρετικής υπηρεσίας στους πελάτες μας. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας αφιερώνεται ώστε η εξασφάλιση ότι λαμβάνετε το καλύτερες δυνατές προϊόν και την εμπειρία όταν επιλέγετε τις προστατευτικές ταινίες μας για την κινητή συσκευή σας.
 
Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμοσμένης συσκευασίας, του ιδιωτικού μαρκαρίσματος, και των διαβουλεύσεων σχεδίου προϊόντων. Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε σας να ικανοποιήσετε τις μοναδικές ανάγκες σας και να ξεχωρίσετε στην ανταγωνιστική κινητή αγορά συσκευών. Με τους γρήγορους χρόνους ανακύκλωσης και την ανταγωνιστική τιμολόγηση, προσπαθούμε να υπερβούμε τις προσδοκίες σας και να παραδώσουμε ένα ανώτερο επίπεδο υπηρεσίας. Εργοστάσιο Bingo εμπιστοσύνης για όλες τις προστατευτικές ανάγκες ταινιών σας.
 
Κίνα Guangzhou Bingo Electronics Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0
 
Περισσότερες περιπτώσεις μας στέλνουν τις αναφορές!